ponedeljek, 10. januar 2011

Spoštovani član podjetja Generations of Health, po novem tudi mednarodne družbe PM International

Obveščam te, da imamo samo še 20 dni časa za ohranitev ugodnosti, ki nam jih nudi družba PM International, katere del smo postali s 1. novembrom 2010.
PM International je vsem dosedanjim članom švedskega podjetja Generations of Health (GOH) podarila naslednje ugodnosti:
  1. Članom s statusom kupca, ki bodo do 31. januarja 2011 opravili svoje prvo naročilo GOH oz. PMI proizvodov preko prodajne logistike PM International nudi GOH izdelke po ugodnejši (preferred customer) ceni za ves čas članstva v GOH-PMI
  2. Članom s statusom svetovalca pri GOH, ki bomo do 31. januarja 2011 opravili svoje prvo naročilo GOH oz. PMI proizvodov, pa podarja vpisnino v vrednosti 9,90 eur.
Po 31. januarju bodo te ugodnosti zapadle. Iz tega razloga ti predlagam, da opraviš svoje prvo naročilo GOH ali PMI proizvodov preko prodajne logistike PM International v čimkrajšem času v kolikor misliš, da boš prej ali slej nekaj naročil-a bodisi pri GOH ali pri PM International in tega še nisi naredil-a.

V nadaljevanju pa sledijo povezave do večine proizvodov, ki jih preko prodajne logistike PM International lahko naročiš s svojo novo PMI člansko številko, ki ti je bila dodeljena pri reorganizacijski spremembi podjetja GOH. Če ne veš kakšna je tvoja nova članska številka za naročanje GOH oz. PMI produktov, se zanjo obrni na svojega sponzorja ali name.

Če imaš pri GOH-PM International status TeamPartnerja, posreduj to informacijo članom svoje skupine.

Seznam izdelkov
Klikni na ime izdelka za vstop do več informacij o izdelku ali naročilo, ter izberi državo Slovenia. Če imaš težave z razumevanjem angleščine, uporabi elektronski prevajalnik na spletnem naslovu http://translate.google.com/.
Člani s statusom Teampartnerja z aktivnim spletnim orodjem PM Office Tools lahko naročamo GOH-PMI produkte preko tega orodja.

Tudi pri prvem naročanju z že obstoječo TP ID številko je treba v vnosna polja vnesti vse zahtevane podatke, tudi rojstni datum.

Izdelki PM International:
            Activize Hot Shot


10.01.2011

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.